44ste tegel Almeerse Walk of Fame voor Luierpark

De afgelopen weken hebben bijna 3.000 Almeerders gestemd op het moment van 2017 dat vereeuwigd zou moeten worden op de 44e tegel van de Walk of Fame. Overtuigende winnaar is het Luierpark. Het Luierpark is onder andere bedoeld voor ouders van overleden kinderen. Zij kunnen een herinneringsboom kopen en in het park planten, om hun kind te herdenken.  Op zaterdag 8 september 2018 wordt de Walk of Fame uitgebreid met de tegel van het Luierpark. 

Net als voorgaande jaren was de keuze uit een aantal door een commissie geselecteerde kandidaten voor de Walk of Fame tegel van 2017. De genomineerden waren: Almere Beste Binnenstad 2017-2019, Bos der Onverzettelijken, Luierpark, VMCA 30-jarig bestaan en Tiny Houses.  Na het tellen van alle stemmen kwam het Luierpark als winnaar uit de bus.

Initiatiefnemer voor het Luierpark, Tineke Ras, is in de wolken dat het Luierpark als hét moment van 2017 is gekozen, “Ik ben trots, blij en emotioneel. En ik wil iedereen die het Luierpark mede mogelijk heeft gemaakt enorm bedanken.”

Prijswinnaars stem-actie
Onder alle stemmers worden prijzen verloot, 4x een high tea voor 2 personen  en 4 x een aangeklede koffie/thee bij Tante Truus, 4 x voor 2 personen bioscoopkaarten bij Kinepolis en 3 kaarten voor 2 personen bij de voorstelling Mare van Vis a Vis.

Benieuwd naar alle andere momenten in de Almeerse geschiedenis die een plek hebben gekregen in de Walk of Fame? Kijk dan in het centrum van Almere Stad waar de tegels liggen, of kijk verder rond op de website van de walkoffamealmere.nl.